Arie Hartman exposeert bij receptie Immanuël in ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Schilderij A. Hartman 2014 A2‘s-Gravendeel – Vanaf afgelopen woensdag 8 oktober 2014 is in het Verzorgingshuis Immanuël te ‘s-Gravendeel een expositie te zien van Arie Hartman. Hartman is al langere tijd actief als vrijetijds kunstenaar en heeft zich met name toegelegd op het realistisch schilderen van dorpsgezichten.

Eerder exposeerde Arie Hartman in 2010 al eens in het ‘s-Gravendeelse zorgcentrum. Destijds kwamen er o.a. veel positieve reacties, ondermeer van bewoners, op zijn werk. Zijn eigen woonplaats (‘s-Gravendeel) is een geliefd motief geworden voor de sympathieke inwoner van het Kildorp. Vooral ‘s-Gravendeel in vroeger tijden wordt door hem vaak met behulp van penseel en olieverf vakkundig aan het doek toevertrouwd. Wat dat betreft zullen ongetwijfeld ook veel bewoners van Immanuël en de aangrenzende seniorenappartementen vast wel weer waardering op kunnen brengen voor de sfeervolle schilderijen.

De expositie van Arie Hartman is te zien op de eerste verdieping, in de wandelgang bij de receptie van de ‘s-Gravendeelse locatie van Zorgwaard. Bezichtiging is mogelijk tijdens werkdagen en op zaterdagen t/m 2 januari 2015.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren