Lancering nieuw kookboek ‘Heerlijk Hoeksche Waard, koken met streekproducten’

0
1148

HOEKSCHE WAARD – Op vrijdag 6 november 2015 presenteert cateraar Verhoeff en Mes op tafel alweer haar tweede kookboek ‘Heerlijk Hoeksche Waard, koken met streekproducten’. 

Het eerste exemplaar van dit unieke kookboek wordt door de cateraars uit ‘s-Gravendeel, Leon Verhoeff en Benedikte Mes, om 17.00 uur gepresenteerd in De Graanschuur in Nieuw-Beijerland.

OmslagKookboekD2_kleiner

Koken, kijken, lezen en genieten 

In hun nieuwe kookboek nemen Verhoeff en Mes u wederom mee langs producenten van streekproducten uit de Hoeksche Waard, van paling, mosterd en quinoa tot fruit, gans en paardenmelk. Met gepassioneerde verhalen, prachtige foto’s en natuurlijk met heel veel creatieve recepten is ‘Heerlijk Hoeksche Waard’ veel meer dan een kookboek. Het boek nodigt niet alleen uit om achter het fornuis te gaan staan, maar zeker ook om zelf eens de Hoeksche Waard in te gaan, de producenten te bezoeken en met de lekkerste producten thuis te komen.

Samenwerking met Hoeksche Waardse ondernemers 

‘Heerlijk Hoeksche Waard’ is tot stand gekomen door de samenwerking van Verhoeff en Mes op tafel, lokale producenten en Drukkerij Van As. Met recht een Hoeksche Waards product.

Hét december cadeau 

Wat gaat er in de schoen of onder de kerstboom dit jaar? Verhoeff en Mes weten het wel. Met ‘Heerlijk Hoeksche Waard’ geeft u niet alleen een leuk cadeau maar kunt u ook een heerlijk kerstdiner verzorgen. ‘Heerlijk Hoeksche Waard’ is vanaf 7 november voor slechts € 21,50 te bestellen via www.verhoeffenmesoptafel.nl en te koop in de diverse boekhandels in de Hoeksche Waard en de VVV in Oud Beijerland.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.