Nieuw lunchcafe in Oud-Beijerland gerund door jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

Redactie Hoeksch Nieuws
0 Min Read

1907910_806210746135949_2370852231349073267_nOUD-BEIJERLAND – Sinds maandag 17 november is op de Boterhof 1 (naast HEMA) het lunchcafe Zonder Meer! geopend.  Het doel van deze stichting is om leer/werkplekken te bieden voor jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

Jongeren wordt een dagbesteding, leerwerkplek of stage aangeboden en zijn werkzaam in de keuken, in de bediening, doen huishoudelijke taken of andere passende activiteiten. De jongeren worden dagelijks begeleid door professionals.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren