De heer van Twist uit ’s-Gravendeel viert 100e verjaardag

732

100-jaar-gefeliciteerd-kn100b’s-Gravendeel – Op vrijdag 12 december hoopt de heer J. van Twist uit ’s-Gravendeel maar liefst 100 jaar te worden.

De heer Van Twist woont zelfstandig in ’t Weegje naast het Zorgcentrum. Zijn gezondheid is nog redelijk goed te noemen. Met behulp van zijn dochter, die hem dagelijks opzoekt en ook onder andere zijn boodschappen verzorgt, kan hij hopelijk nog een tijdje zelfstandig wonen. De heer Van Twist is ook erg blij met de hulp van zijn 69-jarige dochter, die eveneens in ’s-Gravendeel woont.

De heer Van Twist heeft eerst in de Vlasserij gewerkt en de laatste twintig jaar van zijn arbeidzame leven werkte hij bij bouwbedrijf Van Wijnen in Dordrecht.

In 1970 is helaas zijn vrouw overleden, op de veel te jonge leeftijd van 53 jaar.Het echtpaar kreeg twee dochters en een zoon en de heer Van Twist heeft intussen ook een kleinkind en een achterkleinkind.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezoeken De heer Van Twist en brengen namens het gemeentebestuur de felicitaties over namens het gemeentebestuur onder overhandiging van een boeket bloemen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.