Heinenoord zoekt muzikanten

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

muzieknootHEINENOORD – Na het overdonderende succes van Heinenoord Live afgelopen jaar volgt op 5 september van dit jaar de tweede editie van dit openluchtfestival. Op 5 mei organiseert de plaatselijke Oranjevereniging ook een licht klassiek bevrijdingsconcert. Voor beide evenementen kunnen bands en musici zich nu aanmelden.

Dit jaar is het zeventig jaar geleden dat ons land werd bevrijd. Zoals ieder jaar wordt deze bevrijding gevierd. Dit jaar echter is bevrijdingsdag een nationale feestdag en wordt er extra aandacht besteed aan het feit dat leven in vrijheid niet vanzelfsprekend is.  In Heinenoord gebeurt dit op 5 mei door het organiseren van een licht klassiek bevrijdingsconcert. Oranjevereniging Nederland en Oranje zoekt hiervoor musici die mee willen werken om van dit concert een onvergetelijk evenement te maken.  Licht klassiek wordt heel ruim geïnterpreteerd. Jazz, kamermuziek, of soortgelijke genres zijn welkom.

Op 5 september zal Nederland en Oranje de tweede editie van Heinenoord Live organiseren. Na de eerste editie zijn er overweldigend veel positieve reacties binnen gekomen en  evenzoveel verzoeken voor een tweede editie. Voor Heinenoord Live kunnen bands zich tot 1 april aanmelden. Daarna zal er een selectie gemaakt worden uit de inzendingen om weer een gevarieerd en kwalitatief goed festival neer te zetten.  Beide evenementen zijn voor bezoekers gratis te bezoeken.

Aanmeldingen voor beide concerten kunnen vanaf nu verstuurd worden naar [email protected] of naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren