Paard aan de Bovenweg in Strijen gered uit sloot

0
268

DSC_0078_kopieStrijen – Op zaterdag 14 februari rond 16:00 werd de Brandweer van Strijen gealarmeerd voor paard in de problemen op de Bovenweg in Strijen. Het paard zat al een half uur vast in een sloot en omdat de eigenaren het dier zelf niet er uit konden trekken werd de brandweer gebeld.

De brandweer heeft met flink wat spierkracht geprobeerd om samen met de eigenaren het paard er uit te trekken maar dit had geen succes. Ook fotograaf Dave Minderman heeft samen met nog twee andere fotografen ook nog meegeholpen om het paard uit de sloot te halen en uiteindelijk is dit met behulp van een trekker gelukt.

Het paard moest even bijkomen maar stond na een paar minuten alweer op vier benen.

Foto’ Dave Minderman

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.