FC Binnenmaas haalt nieuwe hoofdsponsors binnen

922
Voorzitter Arjon van der Giesen en Marcus Reedijk van ETD Strijen ondertekenen het sponsorcontract met FC Binnenmaas

MAASDAM – De sponsorcommissie van FC Binnenmaas is er in geslaagd een aantal nieuwe (hoofd) sponsors voor haar eerste elftal binnen te halen.

ETD (European Tyre Distributors B.V) uit Strijen zal de komende 3 jaar op de borst van het 1e selectie team van FC Binnenmaas prijken. Dit is het bedrijf van oud-VV Maasdam voorzitter Marcus Reedijk en zijn zonen. Op de rugzijde van het shirt zal Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen zijn sponsornaam aan de vereniging verbinden. Dit als opvolger van Spiering Makelaardij, die sinds de fusie van FC Binnenmaas op de rug stond. Verder werd ook het contract met rug-sponsor FrieslandCampina uit Maasdam voor 3 jaar verlengd. Tenslotte verlengde broeksponsor Autorijschool Legerstee uit Maasdam zijn contract met 3 jaar! Zo heeft de sponsorcommissie de sponsoring rond het 1e elftal de komende 3 jaar weer gewaarborgd.

Voorzitter Arjon van der Giesen en Marcus Reedijk van ETD Strijen ondertekenen het sponsorcontract met FC Binnenmaas
Voorzitter Arjon van der Giesen en Marcus Reedijk van ETD Strijen ondertekenen het sponsorcontract met FC Binnenmaas
Arie Buitendijk van Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen en Henk Legerstee van Autorijschool Legerstee uit Maasdam ondertekenen samen met voorzitter Arjon van der Giesen het sponsorcontract met FC Binnenmaas
Arie Buitendijk van Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen en Henk Legerstee van Autorijschool Legerstee uit Maasdam ondertekenen samen met voorzitter Arjon van der Giesen het sponsorcontract met FC Binnenmaas

Verder worden nog sponsorcontracten afgesloten met de Rabobank, die voor 1 jaar de techniekschool van FC Binnenmaas zal gaan sponsoren en met Tunderman Logistics uit Heinenoord die FC Binnenmaas in het algemeen zal gaan sponsoren. Tunderman sponsorde al twee jeugdteams bij FC Binnenmaas.

Al met al goede zaken voor de toekomst van FC Binnenmaas.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.