Regio gebed in de Hoeksche Waard

0
1098

biddenKLAASWAAL – Vrijdag 27 maart is het regiogebed te gast bij de Hervormde Gemeente Klaaswaal, gebouw “de Schaapskooi” Kerkstraat 18 te Klaaswaal. Aanvang 19:30 uur.

Vanuit verschillende kerkelijke achtergronden komen christenen bij elkaar om voorbede te doen voor de Hoeksche Waard. We bidden onder andere voor de inwoners van de Hoeksche Waard en de kerken. Door het Regiogebed leren christenen elkaar over kerkmuren heen kennen. Kom en bid met ons mee! De avond start met het zingen van een aantal liederen en een korte overdenking uit de Bijbel. Daarna gaan we in gebed. Na het gebed sluiten we af met een lied. Iedereen is van harte uitgenodigd om met ons mee te bidden.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.