Daniëlle Seesink debuteert met boek ‘Vlucht naar de vrijheid’

411
Daniëlle Seesink 2015 A1
Daniëlle Seesink is blij met haar debuut; Vlucht naar de Vrijheid.

‘s-Gravendeel – Er blijkt heel wat schrijverstalent aanwezig in de Hoeksche Waard en zeker in ‘s-Gravendeel. Enkele weken geleden (7 maart) debuteerde Daniëlle Seesink met de thriller ‘Vlucht naar de vrijheid’. Haar eerste boek is ondermeer te koop bij de plaatselijke Bruna, waar boeken van regionale schrijvers altijd op flink wat promotie mogen rekenen.

‘Vlucht naar de vrijheid’ is verschenen bij uitgeverij ‘Free Musketeers’ uit Zoetermeer. Een uitgever, die net als ‘Mijnbestseller’ en ‘Boek Scout’ beginnende schrijvers de mogelijkheid biedt om hun debuut uit te brengen. Daniëlle volgt momenteel een journalistieke opleiding en is bezig om zich te bekwamen in de zogenaamde nieuwe media, maar dat wil zeker niet zeggen dat ze het schrijven er ‘zomaar’ bij doet. Het tegendeel is waar, vertelt Daniëlle: ‘Ik kan echt zeggen dat ik een enthousiaste schrijfster ben. Mijn debuut, ‘Vlucht naar de Vrijheid’ is vol passie geschreven. Het was net of dat ikzelf de dingen die zich afspelen in het verhaal onderging. De pijn en teleurstelling waren letterlijk voelbaar. Tijdens het schrijven ontdekte ik een andere kant van mijzelf. Eén die ik nog niet eerder had gezien. Vanaf 7 maart ligt ‘Vlucht naar de Vrijheid’ bij de Bruna hier in ‘s-Gravendeel in de winkel’. De debuut thriller van Daniëlle Seesink is verder o.a. te koop via de webwinkel van uitgever Free Musketeers.

Spannende ontknoping

‘Vlucht naar de vrijheid’ speelt zich af aan de andere kant van de wereld, in India.De Indiase Riddhi en Vajra Chetry maken samen een trektocht door het Punjab gebied. In het beboste gebied bij Majitha zijn ze getuigen van een lugubere moord. Vajra doet zijn uiterste best om zich stil te houden, maar hij kan helaas niet voorkomen dat zijn kokhalzende zus genoeg herrie maakt om gesnapt te worden. Ze slaan op de vlucht, maar Riddhi wordt gepakt en meegenomen, Vajra houdt zich schuil. Toch loopt het allemaal heel anders dan dat Vajra gedacht heeft. Lukt het hem om de problemen op te lossen en zijn zus te vinden, of komt hij te laat? Voor de ontknoping van het spannende debuut van Daniëlle Seesink zal men uiteraard zelf het boek aan moeten schaffen.

Nadere informatie is te vinden op de website van Free Musketeers

Foto Bruna ‘s-Gravendeel


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.