Meeuwisse nieuwe trainer Strijen 2 en assistent Strijen 1

100

cropped-Strijen-met-bal-klein.jpgSTRIJEN – Vandaag heeft de voetbalvereniging Strijen Hans Meeuwisse voor het komend seizoen aangesteld als trainer van het 2e elftal. Tevens zal hij als assistent trainer bij het 1e elftal gaan fungeren.

Hans Meeuwisse heeft in het verleden samengewerkt met Geert Meijer en is momenteel trainer van MVV’ 27 A1. Hans Meeuwisse is met name gespecialiseerd in het verbeteren van technische vaardigheden van spelers. Door te werken met zeer gevarieerde trainingen op technisch gebied weet hij spelers significant te verbeteren op technisch vlak. Middels zijn aanstelling hebben we invulling kunnen geven aan onze wens om ook voor het 2e elftal van Strijen een trainer van buiten de vereniging aan te stellen.

Zijn taak zal onder andere zijn om de spelers die komend seizoen en de afgelopen jaren zijn overgekomen uit de jeugd en die als speler nog niet direct aan kunnen sluiten bij het niveau van het 1e elftal zodanig te trainen dat ze in de toekomst wel als speler kunnen meedraaien in ons 1e elftal. Op deze manier geeft de voetbalvereniging Strijen verder uitvoering aan haar wens om het 1e en 2e elftal voortaan zoveel mogelijk uit spelers uit de eigen jeugdopleiding te laten bestaan.

Voetbaltechnische zaken zal zich de komende weken gaan richten op het aantrekken van een hoofd jeugdopleiding en trainer van de A1.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.