Numansdorp wederom het slachtoffer van tenminste 10 autoinbraken

0
640

Schermafbeelding 2015-05-18 om 15.35.02Numansdorp – In de nacht van zondag 17 op maandag 18 mei zijn er in Numansdorp 10 autoinbraken gepleegd. De afgelopen jaren zijn er al meerdere malen bij auto’s ingebroken in Numansdorp met als buit navigatie en airbag systemen.

Deze keer waar onder andere de volgende automerken aan de beurt: Mercedes, Seat, VW, BMW.  Vorige week publiceerde het Algemeen Dagblad de misdaad score hier eindigde Cromstrijen op een 277ste plaatst. Met deze inbraken zal de gemeente nog verder dalen in deze ranglijst.

Heeft u wat gezien of gehoord in de nacht van zondag 17 op maandag 18 mei bel dan de politie op 0900 8844

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.