Happy Day in Post 21

177

Happy-day-flyerOUD-BEIJERLAND – Zaterdag 13 juni organiseert Post-21 in Oud-Beijerland van 10.00-17.00 een HAPPY DAY !

Er is gezorgd voor een gevarieerd aanbod voor dames en heren van alle leeftijden in arti-culti-spiri-foody-beauty-happy-healthy door middel van workshops, massages en behandelingen. Een dag om helemaal HAPPY te zijn. Tickets vooraf bestellen via onze webshop op www.Post-21.nl.

Bezoekers kunnen zich bij binnenkomst inschrijven voor allerlei creatieve, artistieke en spirituele workshops en privébehandelingen. Daarnaast kun je op ons Beauty-Healthy plein meedoen aan uiteenlopende activiteiten en op je gemak kennismaken met allerlei HAPPY-ondernemers uit de Hoeksche Waard.

Er is ook aandacht voor de HAPPY inwendige mens, er wordt gezorgd voor een compleet verzorgde biologische lunch en lekkers voor bij de koffie en thee.

Deze dag wordt aangeboden voor een eenmalig bedrag van slechts €25p.p. hierna zijn zowel de lunch als alle activiteiten gratis. We zijn HAPPY met je inschrijving, wees wel op tijd want vol = vol.

Zie HAPPY-DAY op Facebook, tickets vooraf bestellen via onze webshop op www.Post-21.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.