Tevreden prijswinnaars loterij Trek de Pont

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

prijzen an. 2Nieuw-Beijerland – dinsdagavond zijn de 5 prijswinnaars van de loterij van “Trek de Pont” met het uitreiken van de prijzen bij Tankstation Nobel op een aangename manier in het zonnetje gezet.

De loterij gehouden voor “Pink Ribbon” leverde met de verkoop van alle 2000 loten het maximale bedrag van € 4.000,- op.

Dit dankzij de sponsoring van het drukwerk, maar vooral ook door de fantastische prijzen waarmee de verkoop aantrekkelijk is gemaakt.

Zo werd door Ben Nobel van het gelijknamige Total tankstation te Nieuw-Beijerland, met een gulle glimlach de 1e prijs, namelijk een grote opblaasboot met een waarde van ruim € 750,=, overhandigd aan mevrouw

Andeweg uit Goudswaard. Met hetzelfde plezier werd aan mevrouw Offermans uit Nieuw-Beijerland door

Annet Schalkoord van de plaatselijke Plus Markt een minuut gratis winkelen aangeboden. Met hulp van haar kleinzoons, werd na sluitingstijd binnen de minuut voor ruim € 350,= in het winkelwagentje geladen, waarmee de provisiekast dankzij deze mannen ruimschoots is aangevuld.

De derde prijs, een steigerhouten tuinbank en wandbord is uitgereikt aan Dhr. van Rees uit Kinderdijk. Een grote aanhangwagen en veel spierkracht waren nodig om de geliefde prijs richting molens te vervoeren. Deze prijs ter waarde van € 150,= werd gesponsord door Bouwbedrijf Johan Pul uit Barneveld. Via de eigen site “Steigerhout4hope” wordt eveneens ten gunste van “Pink Ribbon” door dit bedrijf steigerhouten artikelen te koop aangeboden.

Door Aerostat Ballonvaarten uit Moordrecht, met opstijglocaties in de Hoeksche Waard, is de vierde prijs beschikbaar gesteld. Deze prijs, een ballonvlucht “economie-class” ter waarde van € 145,= werd dankbaar in ontvangst genomen door mevrouw Batenburg uit Puttershoek. Het toeval wilde dat haar man tot groot genoegen, kort geleden met hetzelfde bedrijf een ballonvlucht heeft gemaakt. De vijfde en laatste prijs, namelijk een luxe lunch voor twee personen, ter waarde van ruim € 40,= is gewonnen door mevrouw Naaktgeboren uit Zuid-Beijerland. Deze mooie prijs werd beschikbaar gesteld door restaurant “De Koningshoeve” uit Klaaswaal. Door alle prijswinnaars werd aangegeven dat zij zeer tevreden waren met hun prijs, maar belangrijker nog dat zij met het kopen van loten, bij konden dragen aan de bestrijding van uitgezaaide borstkanker.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren