Strijen wint op Zeeuwse Bodem

0
179

DSC_2846Bruinisse – Volgens traditie startten Bruse Boys en Strijen hun oefencampagne tegen elkaar om aansluitend met spelers en supporters te genieten van de Zeeuwse mosselen, geteeld volgens de bekende Zeeuwse hangcultuur.
Met een geheim recept van toegevoegde kruiden en uien zijn de mosselen in Bruinisse van uitzonderlijke kwaliteit.

Beide elftallen waren een week in training, maar misten nog vakantie vierende spelers. Ion de 27e minuut kwam Strijen op een 0-1 voorsprong toen Cherailly Martina de nieuwe spits Sharlton Sambo in staat stelde zijn eerste doelpunt voor de Strijense kanaries te scoren. In de 35e minuut stond de 1-1 alweer op het scorebord toen Jeroen Klink een over keeper Leon v.d. Griend zeilende bal in het Strijense doel deponeerde, maar op slag van rust kwam Strijen weer op voorsprong. Een vrije trap van Vincent Monster werd door de sterke Kevin Theuns doorgekopt naar Gary Molenaars, die zijn inzet via de keeper op de lat zag eindigen, maar Martina was er als de kippen bij om de bal alsnog in het doel te doen belanden.

Na de rust eiste de van de A-junioren overgekomen Karam Bensedjed alle aandacht voor zich op; de gretige spits was een konstante kwelling voor de verdedigers van Bruse Boys en zag in de 85e minuut zijn optreden met een wervelende aktie beloond: na een splijtende dieptepass van Wesley Luiendijk zette hij in een vloeiende beweging 3 spelers- incl. de keeper – op het verkeerde been en kon de bal in het lege doel deponeren.

A.s. zaterdag oefent Strijen om 14.30 uur uit in en tegen Naaldwijk.

Invalid Displayed Gallery


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.