Strijen wint oefenpot met 3 – 2 tegen TSC uit Oosterhout

1 Min Read

Strijen-met-bal-PDF1STRIJEN – Tegen 3e klasser TSC uit Oosterhout kwamen de Strijense kanaries via de rappe Nigel Schaken op een 1-0 voorsprong, maar in de 35e minuut was keeper Kaz Kromwijk kansloos op een perfect genomen vrije trap.

Toch wist Strijen vlak voor rust op een 2-1 voorsprong te komen toen Charlton Sambo een verkeerde terugspeelbal oppikte en beheerst scoorde.

Nadat TSC in de 70e minuut op gelijke hoogte gekomen was bracht Kevin Theuns in de 80e minuut met een kopbal na een afgemeten voorzet van Cheraily Martina de 3-2 eindstand op het scorebord.