Wederom ernstig ongeval op de kruising Achterweg met de Romeinseweg in Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

DSC_0115MIJNSHEERENLAND – Bij een ongeval op de kruising Achterweg met de Romeinseweg in Mijnsheerenland zijn dinsdagmiddag wederom drie personen gewond geraakt. Op dit kruispunt zijn dit jaar al meerdere ongevallen gebeurd.

Omstreeks 12.00 uur werd de auto van één van de betrokkenen gelanceerd door een verkeersdrempel. Het voertuig kwam hierna frontaal in botsing met een auto waarin twee vrouwen zaten.De man, die met zijn auto werd gelanceerd, is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Over zijn verwondingen is (nog) niets bekend. De twee vrouwen zijn voor controle naar een ziekenhuis vervoerd. Hun verwondingen lijken mee te vallen.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk.

Foto’s Dave Minderman Fotografie


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren