De Bouwsteen in actie voor Sophia Kinderziekenhuis levert 4500 euro op!

391

P1130829‘s-Gravendeel – Pcbs De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel heeft een fantastische fancy-fair achter de rug. Vele mensen en evenzo vele kinderen bezochten de school en deden mee aan de vele spellen die in de lokalen waren neergezet.

Er werd volop gegokt met het Rad van Fortuin maar ook de punten waar wat gegeten kon worden waren snel door hun voorraad heen. Er kwam geld binnen via een statiegeldactie van de plaatselijke Jumbo en Marja van “2e hands krijgt een 2e kans” kwam ‘even’ langs met een cheque van 1250 euro omdat ze het doel zo goed vond! Veel kinderen maakten gebruik van de mogelijkheid om een rondje mee te rijden in een ambulance of politiewagen en er werden schilderijen geveild gemaakt door een medewerkster en kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis.

Dat was ook waar een deel van de opbrengst van deze fancy-fair naar toe zou gaan. Aan het einde van de avond mocht de kersverse directeur van De Bouwsteen Renate Vliet op opbrengst bekend maken: ruim 8500,00 euro!
De medewerkers van Sophia mogen hiervan 4500,00 euro tegemoet zien, waar (educatief) speelgoed voor zal worden aangeschaft. Het restbedrag zal worden aangewend voor de leerlingen van De Bouwsteen en ook hier zal het gaan om educatief materiaal.
Foto: W.Vergeer

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.