Echtpaar Polder uit Oud-Beijerland viert diamanten huwelijk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

IMG_6150OUD-BEIJERLAND – Voor het Oud-Beijerlandse echtpaar Polder was zondag 1 november 2015 een feestelijke en gedenkwaardige dag… het was namelijk 60 jaar geleden dat de heer J. Polder (85) en mevrouw R. Polder-van der Meulen (89) voor de ambtenaar van de burgerlijke stand het jawoord gaven. 

De bruidegom zag het levenslicht op 14 februari 1930 in Gameren. De wieg van de bruid stond op 28 februari 1926 in Rheden. Burgemeester Klaas Tigelaar bracht het jubilerende diamanten bruidspaar maandag 2 november een felicitatiebezoek en overhandigde hen een boeket bloemen namens het gemeentebestuur.

Maassluis

De eerste ontmoeting vond plaats in Maassluis bij de broer van de bruidegom en de zus van de bruid (dubbele familie dus). Sinds 1996 woont het echtpaar met heel veel plezier in hun huidige woning aan de Sigarenmaker in Oud-Beijerland.

Werk

De heer Polder verdiende zijn dagelijks brood als kapitein op een binnenvaarttanker. Kort voor zijn pensionering verruilde hij het water voor de vaste wal (kantoorbaan). Zijn vrouw werkte in de verpleging; eerst in een verzorgingshuis en later in het ziekenhuis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren