OFF Day voor Strijen bij Soccer Boys

12011219_875127852536049_7486905925378952838_nBLEISWIJK – Beide ploegen stonden voor het eerst in hun bestaan tegenover elkaar op het sportcomplex in Bleiswijk en Strijen heeft daar geen positieve herinneringen aan overgehouden; na afloop stond een 5-0 eindstand op het scorebord en tevens zorgden de andere uitslagen ervoor dat het na de winterstop uit een ander vaatje moet tappen om niet in de problemen te raken.
Soccer Boys kwam in de 9e minuut wel erg gemakkelijk op voorsprong toen keeper Jordy Godijn een bij de eerste paal vallende hoekschop in eigen doel sloeg. Colin van den Bergh was in de 15e minuut dichtbij de gelijkmaker, maar vrij voor keeper Marc Termeulen raakte hij de bal verkeerd en kon de keeper de bal gemakkelijk oprapen. In de 37e minuut kwam Strijen op een 2-0 achterstand toen wederom een bij de eerste paal vallende bal uit een hoekschop door Ferry Bross werd ingekopt, waarna op slag van rust de inzet Sharlton Sambo door keeper Termeulen onschadelijk werd gemaakt.
In de 48e minuut gooide Elliott Schroovers de wedstrijd in het slot door ongehinderd de 3-0 met een lage schuiver binnen te werken. De schade werd nog groter toen keeper Yordi Godijn in de 51e minuut een doorgebroken speler buiten het strafschopgebied de doorgang belemmerde en met een rode kaart voortijdig de kleedkamer op kon zoeken. Zijn vervanger  Kosta de Wit wist met enkele fraaie reddingen zijn doel schoon te houden en kreeg Karam Bensedjed een mogelijkheid om de eer te redden, maar zijn inzet verdween voorlangs het doel over de achterlijn. In de 66e minuut was Bradley Hulst sneller dan zijn tegenstander en tekende de 4-0 aan en bepaalde in de 75e minuut Kerim Kocak de eindstand op 5-0 toen hij ongehinderd tussen 3 Strijense verdedigers staande de bal met een droge knal achter kansloze keeper Kosta de Wit kon werken.