Nieuwe poll: Bent u tevreden over het openbaar vervoer van Connexxion in de Hoeksche Waard ?

1185

_868651436576072_5893503563527035588_nHoeksche Waard – Sinds zondag 13 december is Connexxion de nieuwe vervoerder voor het openbaar vervoer in de Hoeksche Waard.

Nu Connexxion zo 2 weken aan het rijden is is het tijd voor een poll die tot maandag 11 januari actief zal zijn.

Bent u tevreden over het openbaar vervoer van Connexxion in de Hoeksche Waard ?

 • Ik ben niet tevreden (63% )
 • Ik ben deels tevreden (20% )
 • Ja ik ben tevreden (9% )
 • Ik ben nog niet met het openbaar vervoer geweest van Connexxion (8% )

Total aantal stemmen: 1.654

Laden ... Laden ...

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

7 REACTIES

 1. Ik vind het echt belachelijk dat jullie de nachtbus weg halen laat er dan minstens bijv een van alleen maar vijf rijden en vraag geen vijf maar tien euro nu blijft alles wee op dit eiland hangen gaan zich vervelen gaan daardoor gauwer gebruiken verkopen noem maar op meer criminaliteit echt en weet je wat dat kost goed gedaan

 2. De bussen komen gewoon niet opdagen ik heb 4 keer de 185 nodig gehad en 4 keer niet gekomen en dan bel je Connexxion om het aan te geven dan word er zwaar ongeïnteresseerd gereageerd ik vint het gewoon bud chafeurs weten niet eens hoe ze moeten rijden en als je er wat van zeg zijn ze beledig sorry hoor maar wij betalen voor de reis service en vriendelijk heide maar daar is niks van te zien

 3. betere tijden en Bus 168 uit S Gravendeel naar Rotterdam terug het scheelt voor een hoop mensen een kwartier reistijd minder dan met bus 176

 4. Rijd eens op tijd.mn dochter loopt steeds dr bus mis omdat ze eerder vertrekken,of is te laat op dr werk omdat ze juist veel te laat komen.

 5. 1. De laatste bus om half 12 laten rijden is een lachertje. Je wordt nu enorm beperkt om dingen te doen in de stad of zelfs in andere dorpen in de HW.

  2. Dat de bussen overvol zitten tussen 7 en 9 uur ‘s ochtends is te begrijpen, maar ik heb nu al meerdere malen gehad dat ik om 11 uur ook nog mocht staan, voorheen nooit last van gehad.

  3. Beenruimte is altijd al een probleem geweest, zeker voor lange mensen, maar dat viel in de bussen van Arriva wel mee (ongeveer 4 stoeltjes die echt te krap waren). In de nieuwe bussen van Connexion word je nog meer beperkt qua zitplek. De voorste 4 stoelen die tegenover elkaar staan, zijn zelfs voor kleine mensen rampzalig.

Comments are closed.