Nieuwe werkgroep gaat Cursussen weer oppakken in ‘s-Gravendeel

982

Cooworkers‘s-Gravendeel – Er komen straks weer nieuwe cursussen in ‘s-Gravendeel, zoals die vroeger ooit door SISKW werden georganiseerd. De Werkgroep Cursussen ’s-Gravendeel heeft namelijk de handen ineen geslagen en komt met een aantal cursussen. Aangezien er eigenlijk niets meer aangeboden werd op cursusgebied kwam de vraag naar boven om het dan zelf te organiseren. Ook wethouder Mol juicht dit burgerinitiatief toe.

Voor kinderen, volwassenen en ouderen heeft de werkgroep getracht om een gevarieerd, kort programma samen te stellen en met deze pilot wordt gekeken of in het najaar voldoende draagvlak is om meer cursussen aan te gaan bieden. Een aantal ruimtes in basisschool de Schelf mogen hiervoor gebruikt gaan worden.De flyer wordt op dit moment al rondgebracht, dus het is zaak dat men de gele flyer in de gaten houdt.De cursussen die aangeboden gaan worden zijn: Spaans ,Tai Chi, Engels conversatie, Yoga, Zumba Dans
en Spel 4-6 jaar en 6-8 jaar, Gitaar voor beginners, Beweeg je fit 50+ , Indian Head massage, en Paasthema’s voor volwassenen en voor kinderen Moederdagtaartje maken.

Vrijwilligers zijn welkom
De werkgroep is er erg trots op dat in relatief korte tijd nu toch weer het een en ander aangeboden gaat worden en hoopt dan ook dat er voor een ieder een leuke of interessante cursus of workshop bij zit. Inschrijven is in ’t Dienstencentrum t Weegje ’s-Gravendeel op 9, 10, 16 en 17 februari tussen 9.30-11.30 uur 10 en 16 februari tussen 19.00-20.00 uur. Men kan op deze tijden ook het cursusboekje met uitgebreide informatie en inschrijfformulier ophalen.Natuurlijk kan dit alleen slagen met voldoende deelnemers. Maar ook zijn nog enkele vrijwilligers van harte welkom om mee te denken.

Mocht u het sociaal cultureel werk ook een warm hart toedragen dan kunt u zich melden bij de Cursuswerkgroep: Graag mailen naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.