Clubkampioenschap van Zwem- en Waterpolovereniging ZVS uit ’s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Zwembad de Wellen - Foto ZVS

Zwembad-De-Wellen-in-s-Gravendeel’S-GRAVENDEEL– Zaterdag 24 mei 2014 vindt het traditionele clubkampioenschap van Zwem- en Waterpolovereniging ZVS uit ’s-Gravendeel weer plaats waarbij de vereniging al haar leden uitnodigt om mee te doen.

Iedere deelnemer zal zijn/haar uiterste best doen om zo hard mogelijk te zwemmen. Elke snelste zwemmer/zwemster in zijn/haar leeftijdscategorie wacht een gouden medaille. De gezwommen tijden worden vergeleken met gestelde limiettijden en de zwemmer en zwemster die er uiteindelijk over drie afstanden gezien het verst onder weten te blijven winnen de felbegeerde en traditionele Horman-bokaal. Deze bokaal wordt zoals altijd beschikbaar gesteld door Horman Drainagefilter b.v. uit ’s-Gravendeel. De regerend clubkampioen bij de jongens/heren is Wessel Boersma. Annelot Baars won reeds drie keer achter elkaar deze hoofdprijs en zal ook dit jaar proberen haar titel te prolongeren.

Het kampioenschap wordt gezwommen in zwembad De Wellen te ‘s-Gravendeel en zal tussen 14.00-16.00 uur plaats vinden. Daarna volgt de prijsuitreiking.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren