Boutique Hotel Opus One vanaf nu officiële trouwlocatie in Cromstrijen

0
557

12633188_1311591302201386_1024157946_oNUMANSDORP – Trouwen in Cromstrijen kan op diverse locaties. Naast de huidige locaties, kunt u nu ook trouwen in Boutique Hotel Opus One in Numansdorp. In deze mooie ambiance in het centrum van Numansdorp kunt u uw ja-woord geven of uw partnerschapsregistratie bevestigen.

Het sfeervolle Boutique Hotel Opus One ligt in de gezellige winkelstraat van Numansdorp in de Hoeksche Waard. Op loopafstand van de binnenhaven staat het 19e eeuws monumentaal pand dat met heel veel zorg en smaak is verbouwd tot een gerieflijk hotel. Mede dankzij Howarths Interiors, onder leiding van Angela Howarth en Giel Geelhoed, werd een chique en warme uitstraling gecreëerd waar design, warmte en comfort hand in hand gaan. De 7 kamers, waarvan 1 suite, zijn allen uniek en variëren van “klein” en smaakvol tot ruim en opwindend mooi. De keuze is aan de gast, die hoe dan ook een sfeer aantreft die er helemaal op gericht is om een gevoel van ontspanning teweeg te brengen. “Home away from Home”

12637064_1311591275534722_815487287_oDaarnaast beschikt het hotel over een vergaderruimte met een capaciteit van maximaal 25 personen. Bezoek de website www.hotelopusone.com voor meer informatie.

De overige trouwlocaties in Cromstrijen zijn de Koningshoeve in Klaaswaal, ’t Schippershuis, het gemeentehuis en Zeilschip Hoop op Zegen in Numansdorp. Kijk voor meer informatie over deze locaties op de website.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.