Politie zoekt jongeman die scholiere in Westmaas misbruikte

0
3139

politie-nieuw-uniformWestmaas – De politie is op zoek naar een jonge man die woensdagmorgen 27 januari rond 08.00 uur op de Blauwesteenweg in Westmaas, een 18-jarige scholiere misbruikte.

De jonge vrouw fietste over de Blauwesteenweg, een verbindingsweg tussen Westmaas en Oud-Beijerland toen zij door een jongeman eveneens op een fiets, werd ingehaald. Zij werd gedwongen  te stoppen waarna zij werd getrapt en geslagen. Ook is de jonge vrouw misbruikt.

Getuige

Een oplettende automobilist zag het slachtoffer op de grond liggen, stopte en bood haar hulp. Op dat moment ging de verdachte er op zijn fiets vandoor in de richting van Westmaas.

Onderzoek

Het slachtoffer is door de getuige naar het politiebureau gebracht waar zij en de getuige uitvoerig zijn gehoord. De jonge vrouw heeft zowel medische als psychische hulp aangeboden gekregen.

Signalement

Een jonge negroïde man, op een fiets. Hij sprak accentloos Nederlands. Hij droeg een donkere sportbroek/joggingbroek en een donker kleurige jas.

Onderzoek

Het onderzoek naar dit impactvolle incident  is op dit moment nog in volle gang. De politie is op zoek naar informatie  en/of getuigen die die ochtend over de Blauwesteenweg  hebben gereden en iets gezien hebben. Heeft  u informatie,  bel: 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Toezicht

Politieagenten van de Hoeksche Waard zijn in de afgelopen dagen, zowel zichtbaar als onherkenbaar, met name in de directe omgeving van het incident aanwezig  geweest. Dit wordt in de komende dagen voorgezet.

Mocht u direct hulp nodig hebben bel dan :112.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.