Bibliotheek Puttershoek verhuist naar Verzorgings ’t Huys te Hoecke

0
531

puttershoek1Puttershoek- De bibliotheek in Puttershoek gaat begin april verhuizen naar ’t Huys te Hoecke, Zomerplein 15. Om de verhuizing goed te laten verlopen is de bibliotheek gesloten van 4 t/m 8 april. Op 11 april gaat de bibliotheek weer open. Vanwege de mooie samenwerking met ’t Huys te Hoecke kan de bibliotheek veel vaker open. Iedereen kan in de bibliotheek terecht voor het lenen van boeken, het lezen van tijdschriften en het gebruik van de computer tijdens de openingstijden van
’t Huys te Hoecke: van maandag t/m zondag van 8.00-21.00 uur.

Bezoekers worden door de bibliotheekmedewerkers en de medewerkers van Zorgwaard ontvangen in een prachtige centrale hal met een restaurant. De bibliotheek wordt met nieuw meubilair een sfeervolle plek. De bibliotheek raadt aan om het eerste bezoek te plannen wanneer de bibliotheekmedewerkers aanwezig zijn en dus een rondleiding kunnen geven.

De bibliotheekmedewerkers zijn altijd aanwezig op:
• maandag 14.00-20.00 uur
• woensdag 10.00-17.00 uur
• vrijdag 14.00-20.00 uur

Alle boeken verhuizen mee!
Alle boeken verhuizen mee naar de nieuwe bibliotheek en de collectie wordt uitgebreid met maandelijks wisselende themacollecties.

Activiteiten
Behalve voor het lenen van boeken kan men in de bibliotheek terecht voor activiteiten en workshops. De eerste activitieit is op donderdag 19 mei. Dan geeft de Rabobank een voorlichting over veilig internetbankieren.


Feestelijke opening

Op donderdagavond 14 april zal een feestelijke opening plaats vinden van de vernieuwde centrale hal van ’t Huys te Hoecke. Het programma van die avond wordt later bekend gemaakt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.