Digitaal energieloket voor inwoners Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

logo_bigHOEKSCHE WAARD – Sinds 24 maart 2016 is er een digitaal energieloket beschikbaar voor de regio Drechtsteden, Hoeksche Waard en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. De 17 regiogemeenten van Zuid-Holland Zuid lanceerden dit digitale energieloket in samenwerking met Bleeve.nl. Dit energieloket is tot stand gekomen in samenwerking met de maatschappelijke organisaties Drechtse Stromen, Blauwzaam, HoekscheWaardDuurzaam en de beroepsorganisaties Unetio VNI en Bouwend Nederland.

Het Energieloket Hoeksche Waard, te vinden via https://bleeve.nl/regios/hoeksche-waard, helpt u als woningeigenaar in de Hoeksche Waard met uw vragen rondom het duurzaam verbouwen van uw woning. Met behulp van handige tools, onafhankelijke informatie en een koppeling met het lokale bedrijfsleven ziet u snel welke maatregelen interessant zijn om te nemen en welke aanbieders in de regio hierbij kunnen helpen.

Als ondernemer op het loket
Wilt u als ondernemer ook uw diensten of producten aanbieden op het energieloket? Neem dan contact op met de heer P. Geurts van Kessel (Bleeve), e-mail [email protected] of telefoonnummer 06-51892728.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren