Strijen wint ruim van Bolnes

0
208

  Strijen – Strijen deed goede zaken en staat in de ranglijst van de 2e klasse D op een knappe met Piershil gedeelde 3e plaats en ook in de 3e periode staan de beide Hoekschewaardse clubs er florissant bij.j

Reeds na 4 minuten mocht de Strijense aanhang juichen toen Sharlton Sambo zich knap vrijspeelde en Colin van den Berg aanspeelde, die vanaf de rand van het strafschopgebied met een heerlijke curve de bal richting de kruising stuurde en keeper Tim Elkhuizen kansloos passeerde. Hopelijk kan v.d. Berg ook de komende week nog nagenieten van dit heerlijke doelpunt, als hij in het ziekenhuis verblijft. Kort hierna moest keeper Elkhuizen zich geblesseerd laten vervangen door de 16-jarige Thomas Fernandes. In de 21e minuut moest ook hij de bal uit het doel halen toen Karam Bensedjed vanaf de penaltystip scoorde, nadat hij zelf na een voorzet van Alwin van der Werff binnen de beruchte lijnen onderuit was gewerkt.

Tot aan de rust gebeurde er weinig en hielden de verdedigers Rolf de Man, Patrick Burger, Vincent Monster en Gregory Brader de Bolnessers van scoren af. Na de rust vestigde Sharlton Sambo alle aandacht op zich. In de 56e en 59e minuut stelde hij Romano Villerius in staat de 3-0 en de 4-0 aan te tekenen en tekende hij zelf de 5-0 eindstand aan na prima voorbereidend werk van Gregory Brader.

A.s. zaterdag speelt Strijen uit tegen het sterke Papendrecht. Aanvang van deze wedstrijd is om 14.30 uur. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.