‘s Gravendeel versterkt zich met vijftal

298

‘s-Gravendeel – Voetbal technische zaken van v.v. ‘s-Gravendeel zijn daags na het 100 jarig jubileum van de club zeer verheugd te melden dat zij erin zijn geslaagd 5 nieuwe spelers voor het aankomende seizoen 2021/22 vast te leggen.

‘s Gravendeel meldt dat Brian Heijman en Lorenzo van der Heijden (beiden Rijsoord) de overstap gaan maken naar de zaterdag derdeklasser alwaar zij een weerzien krijgen met de nieuwe trainer Sander Willemstijn.

Brian Heijman is een makkelijk scorende aanvaller en Lorenzo een sterke centrale verdediger die beiden ervaring hebben bij het eerste elftal van Rijsoord in de hoofdklasse. Ook is de club verheugd met het feit dat drie jeugdige talenten, Koen Colijn (Barendrecht), Jurre de Ronde (NSVV) en Luke Remijn (Oranje Wit) terugkeren op het oude nest met een stuk extra ervaring op zak.

Van de huidige selectie heeft inmiddels het merendeel aangegeven de club trouw te blijven echter zullen enkele jongens in het nieuwe seizoen de club achter zich laten om elders hun heil te gaan beproeven.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.