Oproep: Deel je ervaring over en van Tiengemeten voor Henk Maijer

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

henkmaaijerkanjervangoudMijn vader Henk Maijer, is beheerder van het eiland Tiengemeten. Dit jaar is hij 40 jaar werkzaam bij Natuurmonumenten én gaat hij per 1 juli 2016 met pensioen!

Jarenlang heeft pap met heel veel passie en liefde voor de natuur, met zijn team, gewerkt aan de inrichting en ontwikkeling van Tiengemeten. Inmiddels is het eiland een uniek stukje natuur én toegankelijk voor iedereen.

Het lijkt mij erg leuk om iets te geven waaruit blijkt dat mensen genieten van het eiland en ben op het volgende idee gekomen…

Met jullie hulp wil ik proberen zoveel mogelijk berichtjes te verzamelen van jullie ervaring met het eiland Tiengemeten. Van excursie, een wandeling, een hardloop wedstrijd, een verjaardagsfeestje, bezoekje aan speelnatuur, tot misschien wel het vieren van je bruiloft! Alles is welkom.

Schrijf of type een bericht met een tekening, je mooiste foto of een ander leuk idee, op maximaal één A4-tje en stuur het naar [email protected] vóór 6 juni 2016.

Willen jullie mij helpen en dit bericht delen, zodat hopelijk heel veel mensen een berichtje gaan sturen en ik er een mooie bundel van kan maken. Pap kan dan terugkijken naar waar hij met liefde en veel passie voor gewerkt heeft. Mens en natuur…

Groetjes Saskia Maijer


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren