Aannemingsovereenkomst multifunctioneel centrum Dorpshart Mijnsheerenland ondertekend

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

20160406 Ondertekening overeenkomst MFC Dorpshart MijnsheerenlandMAASDAM – Op woensdag 6 april 2016 werd om 16.00 uur in het gemeentehuis in Maasdam de aannemingsovereenkomst voor de bouw van het Multifunctioneel Centrum (MFC) in het nieuwe Dorpshart van Mijnsheerenland ondertekend. Uw redactie is van harte uitgenodigd hier bij aanwezig te zijn.

De overeenkomst werd ondertekend door directeur-bestuurder Ben Pluimer van HW Wonen, de bestuurders Luc van Heeren van ACIS en Bert Tuk van CSG De Waard, mevrouw Angelique Boot van bouwbedrijf Boot b.v. uit Breda en wethouder Arie Mol.

De opdracht voor de bouw van het Multifunctioneel Centrum (MFC) is onlangs gegund aan bouwbedrijf Boot b.v. uit Breda. Het Multifunctioneel Centrum (MFC) vormt een belangrijk onderdeel van het Dorpshart in Mijnsheerenland. In het MFC komen straks veel verschillende functies onder één dak. Het gaat om bassischool De Boomgaard, basisschool De Molenwiek, de peuterspeelzaal van Spelenderwijs, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang van Kibeo, de bibliotheek, de jongerensoos van Welzijn Hoeksche Waard, ontmoetings­ruimten, huurappartementen, sporthal, een welzijnssteun­punt van Zorgwaard en het consultatiebureau van Careyn.

Aanbesteding

In overleg met alle partijen heeft architectenbureau Roos­Ros uit Oud-Beijerland het ontwerp voor het MFC gemaakt. In de zomer 2015 is de omgevingsvergunning verleend om het MFC te kunnen bouwen. Eind vorig jaar is de aanbesteding gestart om een aannemer te vinden voor de bouw van het multifunctioneel centrum in het Dorpshart. De keuze voor de aannemer is nu gemaakt en de opdracht is gegund aan Bouwbedrijf Boot b.v. die voldoet aan de gestelde (kwaliteits)criteria.

Op www.binnenmaas.nl (onder wonen-en-leven/dorpshart-mijnsheerenland) en op www.hwwonen.nl kunt u het laatste nieuws over de ontwikkeling op deze locatie volgen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren