COR WESTDIJK UIT PUTTERSHOEK 60 JAAR SPELEND LID VAN FC BINNENMAAS

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Zaterdag 17 mei a.s. is Cor Westdijk uit Puttershoek exact 60 jaar spelend lid van FC Binnenmaas. Er zijn uiteraard wel meer leden 60 jaar of zelfs langer lid van de vereniging, maar echt spelend lid is een unicum. Daarom wordt hieraan speciaal aandacht besteed en is er een jubileumwedstrijd georganiseerd op zaterdag 17 mei, de jubileumdag zelf dus.

Deze wedstrijd begint om 17.30 uur en wordt gespeeld op het hoofdveld van FC Binnenmaas.”Dat zal een hele kluif worden, op zo’n groot veld”, aldus de 67-jarige Cor Westdijk. “Ik ben nog wel spelend lid, maar dan in de 7 tegen 7 competitie en deze wedstrijden worden op een half veld gespeeld”.

Cor werd op 17 mei 1954 lid van de voetbalvereniging Puttershoek. Daar heeft hij ook jarenlang in het eerste elftal gespeeld. Later is hij binnen de VV Puttershoek overgestapt naar een veteranenelftal van de zaterdagafdeling. Tegenwoordig is Cor nog wekelijks op zaterdag actief in de 7 tegen 7 competitie. En dat doet hij nog steeds fanatiek. Bijna wekelijks traint hij ook nog op de dinsdagavond. Daarnaast is hij ook nog coördinator van deze groep, bestaande uit zo’n 40 spelers.

De jubileumwedstrijd op 17 mei kan pas om 17.30 uur starten, omdat er eerst nog jeugdtoernooien worden afgewerkt op deze zaterdag. Desondanks hopen we, dat velen Cor komen aanmoedigen.

20140502-164814.jpg


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren