20 jarige man uit Maasdam mishandelde 44 jarige man uit Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

politie-nieuw-uniformPuttershoek – In de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 april heeft een 20-jarige man uit Maasdam zich gemeld bij de politie omdat hij werd gezocht voor de mishandeling van een 44-jarige man uit Puttershoek.

Maandag 11 april jl. om ongeveer 02.00 uur ’s nachts werd de 44-jarige man in zijn woning aan de Oranjelaan Westzijde, door een bekende van hem ernstig mishandeld. Hij werd met een fles op zijn hoofd geslagen en liep hersenletsel op. Dit gebeurde in de woning van het slachtoffer. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis.

Een zoektocht naar de verdachte leverde in eerste instantie niets op, maar hij meldde zich vannacht bij een politiebureau. Hij is ingesloten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren