Doodsoorzaak vrouw Numansdorp nog niet bekend

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

13006454_829265160513384_628285848435901507_nNUMANSDORP – De recherche van de Politie heeft nog niet kunnen achterhalen waardoor de vrouw uit Numansdorp die maandagmorgen 18 april dood werd gevonden is overleden. Het onderzoek gaat verder, liet de politie ’s avonds weten.

Tot nog toe heeft de politie alleen bekendgemaakt dat de vrouw op ”niet-natuurlijke wijze” om het leven is gekomen. In haar huis aan het Merelerf is uitgebreid onderzoek verricht. Duidelijkheid laat echter nog op zich wachten.

Het huis blijft vooralsnog verzegeld. Verzoek is om de politie zijn werk te laten doen en niet naar de woning te komen

Foto Politie Hoeksche Waard

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.