Auto Indumij sponsor Verkerkloop 2016

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Verkerkloop Facebook IndumijOp 11 mei 2016 wordt de jaarlijkse Verkerkloop gelopen. Dit grootschalige evenement, waar dit jaar 3500 deelnemers aan mee doen, wordt gehouden te Zwijndrecht. Auto Indumij is officieel sponsor van de Verkerkloop 2016. Maar  Auto Indumij is dit jaar niet alleen sponsor van de Verkerkloop, de bekende Renault dealer heeft ook team van  9 sportieve collega’s samengesteld die mee gaan lopen met de bedrijvenloop. Bij de bedrijvenloop wordt standaard de 5Km gelopen. De start en finish zijn op het industrieterrein Molenvliet. Het parcours gaat door Zwijndrecht en iedereen is natuurlijk vrij om de deelnemers aan te moedigen.

Loop voor het goede doel

Elk jaar steunt de Verderloop een goed doel in de regio Zwijndrecht met de opbrengst van de bedrijvenloop. Het goede doel is dit jaar voor de kinderen van gebruikers van de voedselbanken Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht. De gezinnen die gebruik maken van de voedselbank hebben niet altijd de financiële ruimte. Om deze kinderen toch wat extra’s te kunnen geven gaat de opbrengst van de bedrijvenloop naar deze kinderen toe. Auto Indumij ondersteunt dit bijzondere initiatief van Verkerk met veel plezier. Wilt u ook deelnemen aan de Verkerkloop. Inschrijven is mogelijk tot 8 mei.

Kijk op https://www.renault-indumij.nl/Verkerkloop voor alle informatie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren