Boekenverkoop voor Hospice Zuid-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

persbericht soroptimisten mei 2016ZUID-BEIJERLAND / OUD-BEIJERLAND – Soroptimistenclub Hoeksche Waard / IJsselmonde neemt met haar boeken deel aan de 16e Kunst- en Boekenmarkt te Oud Beijerland.  Op zaterdag 4 juni van 10.00 tot 17.00 uur vindt aan de Oost-Voorstraat te Oud Beijerland, de jaarlijkse terugkerende en gezellige Kunst- en Boekenmarkt plaats.

De door de club ingezamelde boeken worden op onze kraam tegenover de Hema  aangeboden en variëren van kinder- en kunstboeken tot romans. Er zitten ongetwijfeld ook dit jaar weer ‘juweeltjes’ tussen en de dames van Soroptimistenclub Hoeksche Waard / Ijsselmonde helpen u graag met zoeken! Ze staan u met raad, daad en veel enthousiasme bij om de boeken voor kleine bedragen aan u te verkopen. De volledige opbrengst is dit jaar bestemd voor ondersteuning van het mooie Hospice en haar vrijwilligers in Zuid Beijerland.

We heten u van harte welkom op onze gezellige en altijd weer verrassende boekenkraam, zodat u met een (of meerdere…) goed boek én een goed gevoel weer naar huis gaat! Samen staan we sterk en dragen we bij aan het in stand houden van mooie initiatieven zoals het Hospice in Zuid Beijerland.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren