Otto Hoogendijk komend seizoen trainer van het 2e elftal van de v.v. Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

3_21ko2ii04_21ko2ii04otto_hoogendijka2f_fSTRIJEN – De voetbalvereniging Strijen is blij te kunnen melden dat Otto Hoogendijk bereid is om komend seizoen als trainer van het 2e elftal van de v.v. Strijen te fungeren. Het 2e elftal bestaat hoofdzakelijk uit spelers onder de 21 jaar. We hebben als voetbaltechnische zaken er het volste vertrouwen in dat Otto met zijn bagage en trainerservaring de talenten van de v.v. Strijen het komend seizoen verder zal helpen bij hun technische en tactische ontwikkeling.

Otto was het afgelopen seizoen bij de v.v. Strijen actief als hoofd jeugdopleiding en de tweede seizoenshelft mede als trainer van het 2e elftal van Strijen. Komend seizoen zal hij zich volledig gaan richten op zijn trainerschap van het 2e elftal.

Voetbaltechnische zaken zal gedurende het komende seizoen in alle rust op zoek gaan naar een nieuwe hoofd jeugdopleiding. In de periode dat er nog geen aanstelling van een nieuwe hoofd jeugdopleiding heeft plaatsgevonden zal de taak van de hoofd jeugdopleiding worden uitgevoerd door een kernteam van selectie trainers van de jeugd. Deze zullen in de overbruggingsperiode het voetbaltechnisch hart voor de jeugd vormen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren