Geslaagde Q Golfvriendendag 2016 op Golfclub Cromstrijen met Joost Luiten en o.a Willem van Hanegem, Ruud Gullit

0
577

_MG_6291CROMSTRIJEN – Quick – Q Golfwear organiseerde maandag 22 augustus 2016 in samenwerking met Joost Luiten en Golfclub Cromstrijen de jaarlijks terugkerende Q Golfvriendendag.De genodigden, waaronder Willem van Hanegem, Ruud Gullit, de prijswinnaars van de Q Golfvrienden winactie en diverse relaties en ondernemers uit geheel Nederland hebben kunnen genieten van een gezellige dag waarbij vooral het plezier in de golfsport centraal stond.

Hole 6 samen met Joost Luiten

Q_golfvriendendag2016_LW_s-129

Alle deelnemers speelden 18 holes op de Championship course van Golfclub Cromstrijen. Op hole 6 kwamen de genodigden Joost Luiten tegen. Alle flights konden eerst op de foto met Joost Luiten en de legendarische Quick VW bus. Daarna sloegen alle spelers af, waarna Joost met zijn driver probeerde om de 278 meter naar de green te overbruggen. Met veel wind tegen en een groot water en bunkers op weg naar de pin zorgde deze hole voor de nodige uitdaging. Veel golfspektakel werd gecombineerd met gezelligheid op de tee-box waarbij Joost uitgebreid de tijd nam voor alle golfvrienden om vragen te beantwoorden en speltips te geven. Deze tips waren vooral zeer welkom voor coureur Tim Coronel die voor het eerst op de golfbaan stond.

Op het moment dat Willem van Hanegem de tee-box betrad, pakte Joost de driver van Willem om te laten zien dat hij ook met links goed uit de voeten kan. Willem was onder de indruk en volgde het voorbeeld van Joost door zijn perfect van de tee af te slaan.

Winnaars Q Golfvriendendag winactie

In aanloop van de Q Golfvriendendag heeft Quick een winactie opgezet waarbij 4 deelnemers deelname aan de dag konden winnen. De 4 gelukkige winnaars beleefden naar eigen zeggen de dag van hun leven en genoten zichtbaar van het persoonlijke contact met Joost Luiten.

De Jeugd heeft de toekomst

Ook dit jaar heeft Q Golfwear er samen met Golfclub Cromstrijen weer voor gezorgd dat een grote groep jeugdige golfers deel konden nemen aan de Q Golfvriendendag. Met hun eigen toernooi op de 9-holes baan van Golfclub Cromstrijen en aansluitend een wedstrijd tegen Joost Luiten, beleefden alle golf kids een dag om nooit meer te vergeten.

Op naar de volgende Q Golfvriendendag

De dag werd afgesloten met de feestelijke prijsuitreiking, de gezamenlijke BBQ en de sfeervolle beats van DJ Viccc.

_MG_6861_MG_6861

Foto’s en tekst Quick Q- Golfwear


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.