Strijen doet zich zelf tekort in streekderby bij NSVV in Numansdorp – ( inclusief video )

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

maxresdefaultNUMANSDORP – Een ongeschreven wet dat als je nalaat te scoren de tegenstander het wel doet ging zeker op in de Hoekschewaardse derby tussen NSVV en Strijen.Grootste dwarsligger was uitblinkende NSVV-keeper Melvin Kruijthof, die menige vrij voor hem opduikende Strijense aanvaller van scoren afhield.

In de eerste helft was Strijen via kopballen van Kevin Theuns en Colin van der Berg dichtbij de openingstreffer, maar kregen de voorzetten niet de gewenste richting mee en was er een miraculeuze redding van keeper Kruijthof op de kopbal van Strijens aanvoerder Kevin Theuns. Strijens keeper Natoe dos Santos werd nauwelijks op zijn kwaliteiten getest.

Ook na de rust golfden vele Strijense aanvallen richting het Numansdorpse doel en was het wachten welke vrij voor keeper Kruijthof opduikende speler hem zou verschalken.Dit bleek een moeilijke zaak, maar uiteindelijk kwamen de Strijense kanaries in de 85e minuut op een 0-1 voorsprong. Joran Maliepaard werd de diepte ingestuurd en legde de bal netjes breed op de inkomende Sambo Sharlton,die de bal beheerst in het doel werkte. In de aansluitende periode kreeg Strijen nog enkele riante mogelijkheden tegen het alles of niets spelende NSVV, doch de kansen werden simpel gemist.

In de blessuretijd kreeg Strijen alsnog het deksel op de neus. Een ingebrachte voorzet belandde op de rand van het strafschopgebied tegen de hand van Colin van der Berg – hiervoor ontving hij de enige gele kaart van de prima leidende scheidsrechter Broeckaert uit Schiedam in de sportieve derby. De vrije trap van Leonard Bruijnzaal werd op miraculeuze wijze door keeper Natoe dos Santos gestopt, maar in de rebound wist Yoeron van der Ree de bal alsnog in het doel te werken.

Onderstaande beelden zijn gemaakt door het programma HW1 Sport 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren