Wegwerkzaamheden N217 bij Nieuw-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Foto: Dura Vermeer/Jorrit Lousberg" bij publicatie verplicht.NIEUW-BEIJERLAND – In het weekend van 24 en 25 september is het kruispunt Langeweg, Spuidijk, N217 in Nieuw-Beijerland afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer.

De reconstructie van de N217 is in volle gang. Deze provinciale weg wordt tussen huisnummer 20 en de kruising bij de Langeweg in Nieuw-Beijerland opgehoogd. Dit is nodig om steun te geven aan de dijk. Op deze steunberm komt de nieuwe rijbaan te liggen. In het weekend van 24 en 25 september wordt de aansluiting N217 met de Langeweg gemaakt. Vandaar dat vanaf 23 september 21.00 uur tot en met 26 september 06.00 uur het kruispunt Langeweg, Spuidijk, N217 in Nieuw-Beijerland volledig wordt afgesloten.

Omleiding

Fietsers kunnen, zoals nu ook het geval is, gebruik blijven maken van het tijdelijk aangelegde fietspad bovenop de dijk langs de N217. De omleidingsroute voor gemotoriseerd verkeer gaat via de Langeweg (Oud-Beijerland), Beijerlandschedijk, Klein Zuidbeijerlandseweg, Noorddijk, Ronduitweg, Hogeweg, Zwartsluisje, Kostverlorendijk, Oosthoek, Buitenom en vice versa

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.dijkversterkingspuioost.nl. Ook kunt u contact opnemen met Combinatie Ploegam Biggelaar via telefoonnummer:  06-206 135 44 of per e-mail: [email protected].

Foto: Dura Vermeer/Jorrit Lousberg


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.