Fotocollage sloop Barendrechtse brug

804

BARENDRECHT – De voormalige Barendrechtse brug blijkt nog veel mensen aan te spreken. Na publicatie van “De sloop van de Barendrechtse brug” kwam deze film van Bas Romeijn al na enkele dagen in de top tien van meest bekeken films op de website basromeijnfilms.blogspot.nl.

Tijdens de opmaat naar het maken van de retrofilm “De sloop van de Barendrechtse brug” kreeg videosamensteller Bas Romeijn ook veel foto`s, onder andere van Joop Klaasman en Gijs Jan Kolet. Omdat deze bij de gekozen opzet van de film niet toegepast konden worden, heeft hij uit deze verzameling de kleurenfoto`s geselecteerd en hiermee de korte fotocollage “Requiem voor de Barendrechtse brug” gemaakt.

Het filmpje is hieronder te bekijken:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.