Komt u ook in actie voor 3FM Serious Request? 

0
441

webbannerHOEKSCHE WAARD – 3FM Serious Request is een samenwerking tussen NPO 3FM en Nederlandse Rode Kruis. Elk jaar in de week voor kerst vragen zij samen aandacht voor een stille ramp. In die week worden drie DJ’s van 3FM zes dagen lang opgesloten in een glazen radiostudio. Zij mogen die dagen niks eten en zijn 24 uur per dag live te volgen via radio, online en tv. Dit jaar staat het Glazen Huis in Breda 

Met de aandacht die zij met deze actie generen, informeren zij het publiek over het doel en roepen zij op om in actie te komen. Dat kan op vele manieren: tegen betaling verzoeknummers aanvragen, doneren en zelf acties opzetten! 

Wat is het doel van Serious Request 2016? 

3FM Serious Request 2016 vraagt aandacht voor kinderen die sterven aan de gevolgen van longontsteking. Een stille ramp die elke 35 seconden ergens ter wereld een kinderleven eist. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. Daarvoor is geld nodig. 

Het Rode Kruis afdeling Hoeksche Waard daagt u uit! 

Wij willen bedrijven, organisaties/verenigingen en particulieren in de Hoeksche Waard enthousias-meren om evenementen te organiseren die geld opbrengen voor het goede doel. Dit kan, indien gewenst en passend binnen onze mogelijkheden, samen met het Rode Kruis Hoeksche Waard. Uiteraard zetten wij ons zelf ook actief in voor Serious Request. Op de achtergrond zijn wij al druk bezig een aantal leuke acties te organiseren! 

Wat gaat u doen?

Op dit moment komen mensen door heel Nederland al in actie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking. Wat gaat u doen? U wilt in actie komen voor 3FM Serious Request maar u heeft inspiratie nodig? Kijk eens op https://kominactie.3fm.nl/ 

Wat krijgt u ervoor terug?

Kies een klant-en-klare actie op de website van 3FM Serious Request of verzin zelf een actie. Meld uw actie ook bij ons aan. Wij promoten dan uw actie via onze (social) mediakanalen en informeren de regionale kranten. Wij gaan vanuit de Hoeksche Waard de eindcheque naar Breda brengen. Op vrijdag 30 december bedanken wij iedereen die heeft meegewerkt in een advertentie in het Kompas. 

Heel Nederland komt in actie. Doe ook mee! 

Wilt u iets organiseren, helpen als vrijwilliger of een financiële bijdrage leveren, neem dan contact op per mail [email protected] 

3FM Serious Request heeft er zin in, wij hebben er zin in en u toch ook??! Hartelijke groet, Werkgroep Rode Kruis Hoeksche Waard Serious Request 2016 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.