Behandeling voorstel hoogte windmolens locatie Oude Maas tussen Heinenoord en Puttershoek uitgesteld wegens ziekte van de portefeuillehouder

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Binnenmaas – Het collegevoorstel over de bijstelling van de maximale hoogte van windmolens op de locatie Oude Maas wordt niet behandeld in de raadscommissie Ruimtelijke Zaken op dinsdag 24 januari. Dit is in overleg met de voorzitter van deze commissie besloten in verband met ziekte van de portefeuillehouder.

Het voorstel om voor de windmolenlocatie Oude Maas tussen Heinenoord en Puttershoek plaatsing van molens met een maximale tiphoogte van 187 meter bestemmingsplantechnisch mogelijk te maken, stond wel geagendeerd voor de commissie van volgende week. Er is veel publieke belangstelling voor dit onderwerp en verschillende insprekers hadden zich al aangemeld. Door ziekte van de wethouder is een uitgebreide bestuurlijke behandeling in de commissie van aanstaande dinsdag echter niet mogelijk. Om een goede inhoudelijke bespreking waarbij aan de reacties en vragen van insprekers en/of commissieleden recht wordt gedaan mogelijk te maken, is besloten het onderwerp op een ander moment opnieuw te agenderen voor behandeling.

Insprekers en direct betrokkenen worden over het uitstel geïnformeerd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.