Nieuwe adverteerder: De Koning, De Echte Bakker gevestigd in Puttershoek en ‘s-Gravendeel

0
351

Hoeksche Waard – Vandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder De Koning, De Echte Bakker gevestigd in Puttershoek en ‘s-Gravendeel. Indien uw ook interesse heeft in adverteren dan kunt u hier klikken.

De Koning, De Echte Bakker is onlangs verkozen tot de Beste Echte Bakker van Nederland. Lees hier meer hierover..

Over de Koning de Echte Bakker:

De Koning, De Echte Bakker, behoort tot het Echte Bakkers Gilde, een organisatie waar 175 van de 2100 warme bakkers in ons land bij zijn aangesloten en die zeer hoge eisen stelt aan de kwaliteit van het brood, banket, presentatie en persoonlijke bediening. 

Ons Motto;
We Love to Knead – We Knead to Love

Historie;
De geschiedenis van De Koning, De Echte Bakker gaat ver terug, In 1892 bakte Alwin de Konings overgrootvader in een eenvoudig bakhok de eerst broden. Alwins vader opende in 1968 samen met zijn vrouw een bakkerswinkel te Puttershoek. In 1999 namen Alwin en Heleen het bedrijf over. In 2004 werd de winkel in Strijen geopend, waarna in 2007 een winkel werd geopend in ’s-Gravendeel. Door voor kwaliteit van leven en werken, heeft ons bedrijf een reorganisatie ondergaan, daarbij is de winkel te Strijen sinds mei 2015 gesloten.

Open bakkerij;
Wij hebben niet alleen besloten om de banketbakkerij en de bakkerij in het pand in Puttershoek te integreren, maar ook om er een open bakkerij van te maken. Een complete aanpassing binnen ons bedrijf. Zo wordt er overdag in onze bakkerij gewerkt, en heeft de klant de ultieme vers beleving.

Authentieke inrichting;
De winkel te Puttershoek heeft een authentieke uitstraling, de winkel is licht en overzichtelijk, en met 5 sterren bekroond door het Echte Bakkers gilde tijdens de landelijke keuring!
In de winkel te ’s-Gravendeel heeft u de keuze om zelf u producten door een stukje zelfbediening te verkrijgen.

Webshop;
Tevens verkopen wij een heel groot deel van ons assortiment via onze webshop http://dekoning.echtebakker.nl/webshop Het pareltje van onze webshop is, een bestelling geplaatst voor 22:00 uur de ander dag (met uitzondering van de zondag) afhaal en bezorgmogelijkheden!

Tot slot;
Wij staan graag voor u klaar om de allerlekkerste, gezonde, prachtige producten voor u te mogen maken! Graag tot ziens in één van onze winkels.

Alwin en Heleen de Koning
Team, De Koning, De Echte Bakker
Puttershoek, ‘s-Gravendeel

De Koning, De Echte Bakker

Winkel Puttershoek:

Winkel ‘s-Gravendeel:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.