Première musical ‘Er zit een duif op het dak’ uitverkocht, voorstelling 11 februari nog enkele kaarten beschikbaar

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARDDe première van de musical ‘Er zit een duif op het dak’ op vrijdag 10 februari in De Drie Lelies in Puttershoek is uitverkocht. Alle tweehonderd beschikbare kaarten voor de voorstelling zijn aan de man (of vrouw) gebracht.

De voorstelling ‘Er zit een duif op het dak’ is voortgevloeid uit een initiatief van Welzijn Hoeksche Waard, die in het voorjaar van 2016 met het idee kwam om een musical op te zetten voor 55-plussers. Aan de hand van een door Tineke van Zalinge vervaardigd script heeft een groep enthousiaste  Hoeksche Waarders de afgelopen maanden, onder begeleiding van regisseuse Alexis Bloemen en zangcoach Marian Meeusen, gerepeteerd. Bovendien werd zelf het decor voor de voorstelling ontworpen en gemaakt. ,,Het enthousiasme van de groep, die is uitgegroeid tot een hechte eenheid waarin nieuwe vriendschappen zijn gesloten,  is overgeslagen op het publiek’’, vertelt initiatiefneemster Thamar van der Poel van Welzijn Hoeksche Waard. ,,Ik ben enorm verrast dat de Hoeksche Waard dit project heeft omarmd en dat de voorstelling zo aanslaat.’’

Voor de musicalvoorstelling van zaterdag 11 februari zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De verkoop voor die avond, die ook in De Drie Lelies plaatsvindt, verloopt via de website www.hoekscheduiven.nl. U kunt eventueel ook contact opnemen met Welzijn Hoeksche Waard via 0887308967. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren