Cromstrijen gaat duurzaam met nieuwe LED-verlichting lantaarnpalen

83

CROMSTRIJEN – De gemeente Cromstrijen gaat voor een duurzaam Cromstrijen. Zo vervangen wij momenteel de oude gele straatlantaarns door moderne LED-verlichting. De oude palen waren afgeschreven en voldeden niet langer. Bovendien verbruikten ze teveel.

De moderne LED-verlichting is energiezuinig. De renovatie van de openbare verlichting vindt in Numansdorp plaats in de Händelstraat, Mendelssohnstraat, Ribesstraat, Patrijslaan en Zwanenoord en in Klaaswaal in Burg. Korstanjestraat, Claes Danckaert’zstraat, Dotterbloemstraat, Klaverbladstraat en Pinksterbloemstraat. Firma Dynniq voert de renovatie uit.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.