Kom gezellig langs bij Van Kooten Tuin en Buitenleven op 2e paasdag!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

2e paasdag; dé ultieme dag voor een gezellig dagje uit! Van Kooten Tuin en Buitenleven heet u van harte welkom in één van onze 6 showrooms in Numansdorp, Velp, Amersfoort, Strijen, Hillegom en Wommelgem(B). We laten u graag zien wat voor moois we te bieden hebben voor uw tuin. Benieuwd van welke acties u kunt profiteren? Lees dan even mee!

Onze veranda’s staan dit voorjaar echt in het zonnetje. Dus bent u hier naar op zoek? Reden te meer om ons een bezoekje te brengen! In april en mei hebben we namelijk twee geweldige acties. Zo ontvangt u 10% korting op een complete Greenline veranda, onze betaalbare kwaliteit veranda’s. Maar ook onze Profiline veranda’s, de topklasse, doet gezellig mee want u ontvangt bij aanschaf hiervan maar liefst 10% korting op de poeren, de spotsets én op onderdak zonwering.

Verder hebben we vanwege ons 12,5 jarig bestaan, fantastische jubileumacties. Klik hier voor de huidige acties. Onze verkoopadviseurs vertellen u er alles over en geven u graag advies. Komt u tussen 13.00-17.00 uur dus zeker een kijkje nemen tussen onze prachtige buitenverblijven, kapschuren, tuinmeubelen, speeltoestellen, bbq’s, cosisfeerhaarden etc. Maar  ook voor schuttingen, tuinschermen en los tuinhout voor de doe-het-zelver zijn wij het juiste adres. Kortom; we hebben echt alles om het buitenleven zo aangenaam mogelijk te maken.

Staat uw aanbieding er niet tussen? Onze verkopers doen u graag een passend voorstel, ook voor maatwerk! De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zet een bezoekje aan Van Kooten Tuin en Buitenleven dus nu gelijk in uw agenda. Op 2e paasdag maken we het altijd extra gezellig dus kom langs bij éen van onze vestigingen in Numansdorp, Velp, Amersfoort, Strijen, Hillegom of Wommelgem en proef de sfeer van het ultieme buitenleven! Wij zijn deze dag geopend van 13.00-17.00 uur en in Wommelgem(België) van 11.00-17.00 uur. De koffie met paaseitjes staan voor u klaar!

Website: www.blokhutvillage.com


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren