Wmo- cliëntervaringsonderzoek in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

HOEKSCHE WAARD – De gemeenten in de Hoeksche Waard zijn benieuwd naar de ervaringen van klanten met de geboden ondersteuning en diensten in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). Daarom ontvangen inwoners uit de Hoeksche Waard, die in 2016 ondersteuning ontvingen, een vragenlijst.

Voorbeelden van ondersteuning zijn: hulp bij het huishouden, vervoer, een scootmobiel of een aanpassing in huis. Maar er zijn ook andere vormen van ondersteuning mogelijk. Zo kan het zijn dat u is gevraagd om een beroep te doen op uw familie, vrienden of kennissen. Of dat u bent doorverwezen naar een andere organisatie.

Het is voor de gemeenten in de Hoeksche Waard nuttig om te weten wat de ervaringen van klanten zijn met de geboden ondersteuning en diensten in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). Voorbeelden van ondersteuning zijn: hulp bij het huishouden, vervoer, een scootmobiel of een aanpassing in huis. Maar er zijn ook andere vormen van ondersteuning mogelijk. Zo kan het zijn dat u is gevraagd om een beroep te doen op uw familie, vrienden of kennissen. Of dat u bent doorverwezen naar een andere organisatie.

Vragenlijst
De gemeenten in de Hoeksche Waard zijn benieuwd naar uw ervaringen met de ondersteuning.   Daarom ontvangen inwoners uit de Hoeksche waard die in 2016 ondersteuning ontvingen een vragenlijst.

Anoniem onderzoek
Het onderzoek wordt voor de gemeente uitgevoerd door een onderzoeksbureau. De antwoorden worden zorgvuldig en anoniem behandeld. Naam en adres worden gebruikt voor het toesturen van de vragenlijst. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer  10 a 15 minuten. Ook is het mogelijk om de vragenlijst via de computer in te vullen.

Resultaten
In juli verwachten wij de resultaten van het onderzoek. De resultaten zullen bekend worden gemaakt via de website www.samenmeerhoekschewaard.nl , op de websites van de gemeenten in de Hoeksche Waard en in het huis-aan-huis blad Het Kompas.

Wij hopen dat zo veel mogelijk inwoners meedoen en de vragenlijst invullen en terugsturen. Met de resultaten van het onderzoek kan de gemeente kijken wat er goed gaat en wat beter kan.   

Heeft u nog vragen?
Neemt u dan contact op met de Frontoffice Wmo Hoeksche Waard. Zij zijn op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur te bereiken op telefoonnummer 088-6471920 of per email [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren