De Hoeksche Supportbeurs een beurs vol mogelijkheden voor inwoners met een hulpvraag

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Op 20 mei 2017 organiseert Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met de Hoeksche Hulplijn de Hoeksche Supportbeurs, een beurs vol mogelijkheden voor inwoners met een (toekomstige) hulpvraag.

Een 40 tal organisaties zal zich tijdens de beurs presenteren en laten zien wat zij aan een hulpvraag kunnen bijdragen. Die hulpvraag kan heel breed zijn, van jong tot oud, al dan niet met een fysieke of geestelijke beperking of op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Uiteindelijk moet het mogelijk gemaakt worden dat iedereen in de maatschappij mee kan blijven doen en dat liefst ook zo zelfstandig mogelijk kan blijven doen.

Wethouder Ina van de Werf zal de Hoeksche Supportbeurs met een passende  toespraak openen. Naast het informatieve gedeelte wordt ook voor  klein entertainment gezorgd en zijn er hapjes en drankjes om het vertoeven tijdens de beurs zo aangenaam mogelijk te maken.

De Hoeksche Supportbeurs is regionaal en deze keer wordt gebruik gemaakt van de locatie van HW Wonen, Lamborghinilaan 4 in Oud-Beijerland. Op zaterdag 20 mei  wordt de beurs om 12:00 uur geopend en om 17:00 uur sluit ze haar deuren weer. Er is ruim parkeergelegenheid en een lift aanwezig zodat de mindervalide inwoner alles kan bezoeken.

Indien u zelf nog geen concrete hulpvraag heeft, kunt u zich oriënteren voor het geval u daar opeens wel mee geconfronteerd wordt. De Hoeksche Supportbeurs, volgens ons de moeite waard om eens te bezoeken. We hopen u te mogen begroeten. Rabobank Het Haringvliet stelt een bedrag ter beschikking om de Hoeksche Supportbeurs mogelijk te maken. HW Wonen stelt kosteloos haar pand ter beschikking. Mocht u interesse hebben om tijdens de opbouw of het opruimen van de beurs als vrijwilliger de helpende hand uit de mouwen te steken, dan kunt u dat kenbaar maken door een bericht te sturen aan: [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.