Lezing Harry Pierik in Westmaas: Voorjaar in de kleinere tuin

0
181

WESTMAAS – Bij veel afdelingen van Groei & Bloei is Harry Pierik langs geweest om boeiende lezingen te houden. Zonder uitzondering kreeg hij lovende kritieken. Deze voormalige onderwijzer heeft in Zwolle een bijzondere, verborgen stadstuin gecreëerd waar veel mensen jaarlijks van komen genieten.

In het tijdschrift Groei & Bloei van deze maand is een schitterende tuin van zijn hand te bewonderen. En wat is er leuker dan aan het begin van de winter geïnspireerd te worden door een enthousiaste verteller, die zijn liefde voor de voorjaarsbloemen met ons wil delen. Mooi op tijd om zelf met bollen en voorjaarsbloeiers aan de slag te gaan. En dan maar verwachtingsvol uitkijken naar de lente……

De lezing wordt gehouden in de Munnik, Roolaan, Westmaas. Aanvang: 20.00 uur, zaal open: 19.30uur. Toegang: € 5,00. U krijgt hiervoor 3 consumptiebonnen voor koffie/thee/fris of wijn. Iets lekkers bij de koffie/thee en een knabbeltje bij het drankje na afloop wordt u aangeboden door Groei & Bloei.

Parkeren: langs de de Roolaan richting Leeuwendaal; op de Leeuwendaal zijn parkeerkommen en het parkeerterrein bij de kerk is open deze avond.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.