Exclusieve tocht op het Haringvliet voor Serous Request 2017!

0
203

Samen met 3FM DJ Wijnand Speelman en boswachter Thomas van der Es kun je in het voorjaar van 2018 mee op een unieke patrouille over het Haringvliet. De DJ en boswachter spreken elkaar maandelijks in de rubriek ‘Weekend Wijnand in het Wild’. Vorig jaar haalde ze een bedrag op en gingen ze op tour door de Biesbosch, dit jaar bezoeken ze het Haringvliet. De hoogste bieder mag mee.

Tijdens deze tocht ga je mee naar de Ventjagersplaten. Een paar keer per jaar tellen boswachters en biologen de vele duizenden vogels op de bijzonder eilandengroep in dit deel van de delta. Er broeden lepelaars, visdiefjes en zwartkopmeeuwen. Regelmatig jagen er zeearenden in dit deel van het Haringvliet.

Je kunt nog 3 dagen bieden op het item via de veiling van Serious Request https://veiling.3fm.nl/op-patrouille-met-wijnand-speelman-en-boswachter-thomas

Het volledige bedrag gaat naar het Rode Kruis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.